Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برنامه‌ریزی این سازمان برای راه‌اندازی سامانه پایش آنلاین عوامل خسارت‌زای محصولات کشاورزی خبر داد. ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید حسن میرعماد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی عوامل تهدیدکننده محصولات کشاورزی در این استان اظهارداشت: با راه‌اندازی سامانه پایش آنلاین عوامل خسارت‌زای محصولات کشاورزی، این عوامل به‌صورت آنلاین مورد رصد و پایش قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه‌اندازی این سامانه را در کاهش خسارت‌ها به اقتصاد بهره‌برداران را مؤثر ارزیابی و تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی می‌کوشد با کاهش میزان خسارت وارده به محصولات کشاورزان زمینه افزایش کمی و کیفی محصولات زراعی و باغی در این استان را بیش از پیش فراهم کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان این اقدامات را در راستای توجه به الزامات کارگروه قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل ارزیابی کرد و گفت: جهادکشاورزی در زمینه پدافند غیرعامل اقدامات متعددی در یکی دو سال اخیر انجام داده که راه‌اندازی آزمایشگاه‌های گیاه پزشکی، فعالیت‌های متعدد آموزشی و ترویجی، تربیت و بروزرسانی آگاهی‌های کارشناسان و مروجان، تهیه و تأمین نهاده‌های کشاورزی و دامی، نظارت بر توزیع نهاده‌های کشاورزی، اجرای طرح سامانه شبکه ملی مانیتورینگ سموم و آموزش کشاورزان و بهره‌برداران از آن جمله است.

میرعماد با اشاره به نقش مهم سموم در مقابله با آفات کشاورزی از راه‌اندازی گشت‌های مشترک با هدف نظارت بیشتر در این بخش خبر داد و افزود: این گشت‌های مشترک با همکاری دستگاه‌های مسئول و از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی استان برگزار می‌شود.

وی بر لزوم توجه به کیفیت سموم تأکید کرد و گفت: کشاورزان برای مقابله اساسی با آفات باید از سموم استاندارد استفاده و کود و سموم را از مراکز رسمی و قانونی تهیه کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه بخش مهمی از سموم و داروهای بخش کشاورزی و دامی در استان سمنان تولید می‌شود ادامه داد: از طریق گشت‌های مشترک نظارت مستمری بر تولیدکنندگان سموم و داروهای دامی و به ویژه سموم دفع آفات کشاورزی فعال در استان صورت می‌گیرد.

میرعماد با اشاره به تعدد عوامل خسارت‌زا در حوزه کشاورزی اظهار داشت: بیش از 600 عامل خسارت‌زا محصولات کشاورزی در سطح کشور شناسایی شده و وزارت جهادکشاورزی برای رویارویی با این عوامل برنامه‌ریزی گسترده‌ای داشته است.

وی با اشاره به پیشرو بودن کشورمان در مبارزه با آفات کشاورزی خاطرنشان کرد: میزان خسارت آفات و عوامل بیماری‌های گیاهی در کشورمان 32 درصد است و این در حالی است که این رقم در کشورهای آسیایی 36 و در سطح جهانی 32.8 درصد است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به آغاز هفته پدافند غیرعامل، به برخی مأموریت‌ها واقدامات این سازمان در حوزه مقابله با تهدیدات مرتبط با بخش کشاورزی پرداخت و گفت: تهدیدات این بخش با توجه به اهمیت محصولات کشاورزی و غذایی ارتباط مستقیمی با جان انسان‌ها دارد.

میرعماد بر ضرورت بهره‌گیری از الزامات پدافند غیرعامل تأکید کرد و گفت: اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه کشاورزی عمدتاً مبتنی بر فعالیت‌های پیشگیرانه در حوزه دام و گیاه است که منشا اصلی تأمین غذای شهروندان است.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۶۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم