Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهولت و کارآمد بودن روش‌های نوین تامین نهاده‌ها، از جمله خرید کود، بذر و دیگر ملزومات کشاورزی به صورت آنلاین موجب استقبال روزافزون کشاورزان و باغداران از این روش‌ها شده است.

به گزارش ایسنا، بنا به اعلام ایران کشاورزی، حمایت‌های دولت از کشت محصولات استراتژیک با سیاست خرید تضمینی، افزایش ضریب مکانیزاسیون در بخش کشاورزی، افزایش کیفیت نهاده‌ها، آموزش‌های علمی و تخصصی کشاورزی به دست‌اندرکاران کشت‌وکار و به کارگیری روش‌های نوین تامین نهاده‌ها از قبیل خرید کود و بذر و تجهیزات و ملزومات، موفقیت های عظیمی در بخش کشاورزی ایران ایجاد کرده و این  موفقیت‌ها طی سال‌های اخیر بارها از سوی مسئولان ارشد کشور و نهادهای بین‌المللی مورد تقدیر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 افزایش چشمگیر تولید محصولات استراتژیکی از قبیل گندم، برنج، چغندرقند، دانه‌های روغنی و انواع محصولات باغی زمینه ساز خودکفایی یا کاهش قابل توجه وابستگی کشور ما در این محصولات به خارج از کشور بوده است.

 بخش کشاورزی ایران موفقیت خود را مدیون کشاورزان و باغداران زحمتکشی است که حرکت پویا از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن را طی سال‌های گذشته رقم زده‌اند و روش‌های نوین کاشت، داشت و برداشت را در کشاورزی به کار گرفته‌اند.

مدرن‌سازی زنجیره تامین نهاده‌ها نیز جزو اولویت‌های مهم بخش کشاورزی به شمار می‌رود که کشاورزان و باغداران ایرانی به اهمیت آن پی‌برده و در پی استفاده از روش‌های نوین تامین نهاده‌ها، از جمله خرید کود، بذر و دیگر ملزومات کشاورزی به صورت غیرحضوری و آنلاین برآمده‌اند.

کارشناسان وبسایت ایران کشاورزی نکات مهمی را که باید درباره خرید آنلاین نهاده‌ها مورد توجه کشاورزان و باغداران محترم قرار گیرد به طور خلاصه در سه سرفصل دسته‌بندی و تشریح کرده‌اند که در ادامه آنها را مرور می‌کنیم.

بد نیست بدانید وبسایت ایران کشاورزی یکی از شاخص‌ترین مراکز عرضه‌کننده نهاده‌های کشاورزی در کشور است که توسط گروهی از متخصصان کشاورزی راه‌اندازی شده و با تجربه متکی به سه دهه فعالیت در بخش کشاورزی، مدرن‌ترین و با کیفیت‌ترین نهاده‌ها را با قیمت رقابتی و در کوتاه‌ترین زمان برای کشاورزان و باغداران تامین می‌کند.

۱. نهاده‌های خود را از فروشگاه‌های آنلاین معتبر خریداری کنید

در خریدهای آنلاین اعتبار و خوشنامی فروشگاه، تا حد بسیار زیادی تعیین کننده کیفیت نهاده‌ای است که خریداری می‌کنید. متاسفانه بازار نهاده‌های کشاورزی ایران به دلیل شرایط خاصی که در حال حاضر در آن به سر می‌بریم بازاری نابسامان است.

در این آشفته بازار، مسیر ورود نهاده‌های کشاورزی مرغوب از کشورهای اصلی تولیدکننده، به دلیل تحریم با موانع و مشکلاتی مواجه شده و بازار مملو از نهاده‌های بی‌کیفیت، غیراستاندارد و تقلبی است.

 در چنین شرایطی فروشگاه‌های اینترنتی فاقد اعتبار و صلاحیت نیز در فضای مجازی به صورت قارچ گونه‌ای رشد می‌کنند و ممکن است خرید کود و بذر و سایر نهاده‌ها از این فروشگاه‌ها با قیمت‌ها یا ظواهر فریبنده‌ای که از نهاده ها ارائه می‌کنند، برای کشاورزان وسوسه کننده باشد اما نتیجه این خریدها بسیار مایوس‌کننده و خسارت‌بار است.

توصیه اکید کارشناسان وبسایت ایران کشاورزی این است که پیش از آن که تصمیم خرید خود را از یک فروشگاه آنلاین نهاده‌ها، قطعی کنید راجع مجوزهای قانونی و اعتبار و سوابق مدیران و گردانندگان آن فروشگاه تحقیق کنید و تا زمانی که در مورد صلاحیت حرفه‌ای و قابل اعتماد بودن آن فروشگاه مطمئن نشده‌اید، اقدام به خرید نکنید.

۲. در مورد ویژگی‌ها و مزیت‌های نهاده‌ها از منابع اصلی تحقیق کنید

دانش تخصصی کشاورزی ابزاری است که در گذشته تنها در دانشکده‌های کشاورزی و کتب و منابع دانشگاهی وجود داشت اما اکنون با گسترش فضای مجازی دسترسی به دانش تخصصی کشاورزی منحصر به فضاهای آکادمیک نیست. امروزه می‌توان بسیاری از آموزه‌های کاربردی کشاورزی همچون ویژگی‌ها و مزیت‌های نهاده‌ها را در مقاله‌ها و محتواهایی که در سایت های مختلف کشاورزی موجود است، مورد مطالعه قرار داد.

 کارشناسان وبسایت ایران کشاورزی به کشاورزان و باغداران توصیه می‌کنند در خرید کود و بذر و سموم و ملزومات کشاورزی به عبارت‌هایی که در فروشگاه‌های آنلاین برای معرفی نهاده‌ها - با عناوین تبلیغی مثل بهترین کود، موثرترین سم ، عالی‌ترین بذر و ... – درج می‌شود بسنده نکنند و درباره ویژگی‌ها و مزیت‌های آن نهاده در منابع اصلی مثل وبسایت‌های بین‌المللی کشاورزی و یا وبسایت‌ها شرکت‌های صاحبنام تولیدکننده نهاده‌ها و بذور و آفت‌کش‌ها، تحقیق کنند.

 البته اطلاعات و محتوای منتشر شده در این وبسایت‌ها عموما به زبان انگلیسی است اما اگر کشاورزان برای ترجمه این محتواها زمان بگذارند و یا هزینه کنند، دانش و آگاهی آنها درباره نهاده‌ها رشد کرده و نتیجه حاصله را به روشنی درکیفیت نهاده‌هایی که از فروشگاه‌های آنلاین و یا غیرآنلاین خریداری می‌کنند، حس خواهند کرد.

۳. از تخفیف‌ها و فروش‌های فوق‌العاده فروشگاه‌های آنلاین معتبر استفاده کنید

فروشگاه‌های معتبرآنلاین عرضه‌کننده نهاده‌ها به خوبی می‌دانند برای حفظ مشتریان خود باید مزیت‌هایی فراتر از رقبای خود داشته باشند و آنها را از طریق تخفیف به خود وفادار کنند.

بنابراین کارشناسان وبسایت ایران کشاورزی به کشاورزان و باغداران محترم توصیه می‌کنند وقتی قابل اعتماد بودن یک فروشگاه اینترنتی و صلاحیت گردانندگان آن به شما اثبات شد، به طور منظم به آن سایت سرکشی کنید و از فروش‌های فوق‌العاده و تخفیف‌های ارائه شده در آن بهره‌مند شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران کشاورزی خرید کود سموم کشاورزی کشاورزان و باغداران فروشگاه های آنلاین خرید کود و بذر تامین نهاده ها روش های نوین بخش کشاورزی فروشگاه ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، کشت به روش نوین سیب زمینی با استفاده از نوار تیپ در زمین‌های زراعی دشت اردبیل که از چند سال قبل آغاز شده، در سال جاری به تنها روش کاشت این محصول تبدیل شده است.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در چند هفته اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی الگویی و ترویجی در سر مزرعه، در خصوص روش جای گذاری نوار تیپ در زراعت سیب زمینی در حال کمک و مساعدت به کشاورزان سیب زمینی کار این خطه هستند.
۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان اردبیل به صورت مکانیزه کشت می‌شود و شیوه آبیاری مزارع استان نیز در چند سال اخیر مدرن شده و اغلب به صورت آبیاری با نوار تیپ انجام می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت متفاوت با عرف منطقه به شیوه سه ردیف با دو نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف زمین، میزان برداشت محصول سیب زمینی در دشت اردبیل به شکل قایل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
غفور آقایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف می‌شود.
وی گفت: ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا اعلام کرد و گفت: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با توصیه کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل برای مشاوره و رعایت توصیه فنی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کاشت محصول خود افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال‌های گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم