Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاکنون ۳۷۲ اثر از کشورهای آمریکا، برزیل، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، فرانسه،هند، ترکیه، عراق، اندونزی، مصر و نیجریه به دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، بنابر اعلام دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، تاکنون ۳۷ کشور برای حضور در بخش «مدافعان سلامت» این دوره از جشنواره ثبت نام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس، ۳۷۲ اثر از کشورهای آمریکا، برزیل، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، هند، ترکیه، عراق، اندونزی، مصر و نیجریه در قالب‌های مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقد.س در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی برگزار می‌شود.

 

 

* اکران آنلاین مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» در دانشگاه تهران

قسمت هشتم مجموعه مستند «میوه ها روی درخت مانده‌اند» با موضوع مثلث طلایی توسعه کشاورزی در دانشگاه واخنینگن هلند؛ عصر روز چهارشنبه ۱۵ مرداد در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران اکران آنلاین خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی خانه مستند؛ مجموعه مستند «میوه ها روی درخت مانده‌اند» از ابتدای تیرماه در سایت‌های آنلاین نمایش فیلم قرار گرفته که با استقبال مخاطبان روبرو شده و به سبب اهمیت موضوع آن به دعوت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با حضور حسام الدین آشنا، عباسعلی زالی و نمایندگان وزارت علوم و سازمان محیط زیست مراسم رونمایی آن در این مرکز برگزار شد و قرار است با توجه به اینکه قسمت هشتم آن به موضوع موضوع مثلث طلایی توسعه کشاورزی در دانشگاه واخنینگن هلند می‌پردازد، عصر روز چهارشنبه 15 به میزبانی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران اکران آنلاین شود.

برای شرکت در این اکران، از 4 هزار دانشجوی کشاورزی بصورت مجازی دعوت شده تا ضمن تماشای مستند «میوه ها روی درخت مانده‌اند» در جلسه پرسش و پاسخ پس از اکران نیز با حضور اساتید برجسته کشاورزی ایران حضور داشته باشند.

همچنین برای حضور در این اکران آنلاین، از نمایندگان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و معاونان وزارت جهاد کشاورزی دعوت به عمل آمده است.

این مراسم راس ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه روز چهارشنبه ۱۵ مرداد از طریق کانال خانه مستند در سایت آپارات به نشانی https://www.aparat.com/khane_mostanad/live پخش زنده خواهد شد.

براساس این گزارش، مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» نخستین مستندی است به بررسی تحلیلی صنعت کشاورزی در محورهای تولید،عرضه،صادرات،واردات،قاچاق،دلالیسم و مدیریت کشاورزی در ایران و همچنین ارائه راهکار در هرکدام از بخش‌‌ها می‌پردازد که در 8 قسمت 25 دقیقه‌ای آماده نمایش شده است.

مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» به کارگردانی علی خسروی و تهیه‌کنندگی احمد شفیعی تولید شده در ‌خانه مستند انقلاب اسلامی و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که از روز سه‌شنبه 24 تیرماه بصورت همزمان در سایت‌های نمایش آنلاین فیلم عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت جشنواره جشنواره ها مستند میوه ها میوه ها روی درخت مانده اند دانشگاه تهران اکران آنلاین مجموعه مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه