Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ مریم قاسمی: فرشته حضوری، کارشناس شهری عقیده دارد که اهمیت حریم تهران کمتر از بافت داخل شهر نیست گرچه خواسته ها، نیازها، نقاط ضعف و قوت متفاوتی بین محدوده حریم و داخل بافت شهری وجود دارد. او ادامه داد: «باید بیش از گذشته به اقتصاد روستایی و نیاز کشاورزان توجه شود. ساکنان بیشتر روستا از کمبود امکانات درمانی، رفاهی و اجتماعی رنج می‌برند و از طرف دیگر با کار سخت کشاورزی و زراعت نمی‌توانند از عهده مخارج زندگی برآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسائل باعث می‌شود که مجبور شوند زمین‌هایشان را که تنها دارایی‌شان است با قیمت ارزان به دیگران بفروشند و از دیارشان کوچ کنند یا اینکه به فکر تغییر کاربری زمین‌ها بیفتند و خطر برخورد قانونی شهرداری و خسارت‌های مالی را بپذیرند. اما هیچ‌کدام از این راه‌حل‌ها درست نیست. دولت باید حمایت‌هایش از روستاییان را بیشتر کند. وزارت کشاورزی باید برای این اقشار تسهیلات و امتیازهایی در نظر بگیرد تا با انگیزه بیشتری کار کنند. مثلا بذر و کود با قیمت پایین در اختیارشان بگذارند و یا وام کم بهره و بلند مدت به آنها بدهند در این صورت سایه شوم و دست دلال ها از اراضی کشاورزی کوتاه می شود.»

کد خبر 660980 برچسب‌ها محله همشهری محله شهرداری شهردارى تهران روستا چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین منطقه ۱۸

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری محله شهرداری شهردارى تهران روستا منطقه ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ استاندار گیلان در روند رهاسازی آب سد سفیدرود، گفت: با تمهیدات انجام شده، امسال کشاورزان محصول خود را با قیمت مناسبی به فروش خواهند رساند و دولت سیزدهم در کنار شالیکاران است و اتفاقات سال گذشته تکرار نخواهد شد.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه هم اکنون ۷۰۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد سفیدرود ذخیره شده است، افزود: در سال گذشته میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود، ۷۲۰ میلیون مترمکعب بود که به لطف خداوند و به کمک بارش‌ها، توانستیم آب شالیزار‌ها را تامین کنیم.

وی اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده، اکنون همه نهر‌ها، کانال‌های آبیاری و سر دهنه‌ها آماده آبرسانی به شالیزار‌های گیلان هستند.

استاندار گیلان با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی مدیریت آب زراعی در گیلان و هماهنگی بین جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای برای اجرای دُرُست تقویم زراعی و نوبت بندی آب، از شالیکاران استان خواست به مدیران متولی اعتماد و تقویم زراعی را به دقت رعایت کنند. 

دکتر اسدالله عباسی با قدردانی از زحمات شالیکاران و دست اندرکاران عرصه تولید در گیلان، افزود: برای حمایت بیشتر از کشاورزان، قیمت‌ها امسال بهتر از پارسال خواهد بود و امیدواریم سال زراعی پر خیر و برکتی داشته باشیم.

سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار معادل ۷۲ درصد از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار‌های استان را تامین می‌کند.

این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی ۲ رودخانه قزل اوزن و شاهرود در ۷۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.

بر اساس آمار شرکت آب منطقه‌ای گیلان ، میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب در بخش‌های مختلف است که معادل ۹۲ درصد آن در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و بیشترین بخش آب بر کشاورزی استان شالیزار‌های گیلان است.

دیگر خبرها

  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ